Dicht bij de klant

Met kantoren in Roeselare en Staden staan we dicht bij onze klanten voor een persoonlijke vertrouwensband. Zo krijg je bij ons steeds een vast contactpersoon voor jouw bedrijf. Tegelijk doe je een beroep op een ervaren team, dat elkaar scherp houdt en onderling overlegt. Zo garanderen we een hoogwaardige service en gespecialiseerd advies op maat van jouw specifieke context.

Vertrouwenspartner voor jouw bedrijf

Een professionele ondersteuning van jouw onderneming stoelt op wederzijds vertrouwen en respect. Met enthousiasme en passie zetten onze experten zich elke dag in om jou een gepersonaliseerde service aan te bieden. Vanuit toewijding en volharding en vanuit grondige dossierkennis en jarenlange expertise. Onze multidisciplinaire aanpak biedt houvast, van de opstart tot de groei naar een gezond bedrijf.

Multidisciplinaire dienstverlening

In 1992 richtte Francky Godderis het eerste kantoor van Godderis Accountancy op. Vandaag staat een team van 20 specialisten voor je klaar met een brede waaier aan diensten: van boekhouding en fiscaliteit tot juridisch, sociaal en strategisch advies.

Hierbij gaan we verder dan een traditioneel boekhoudkantoor en begeleiden we je bij de start van je eigen zaak en tijdens overnames, uitbreidingen of een overlating. Je kan bij ons ook terecht voor successieplanning. Zo bescherm je je vermogen niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst.